Δραστηριότητες

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 2ο “CEO Night” που διοργάνωσε το πρόγραμμα Invent ICT με τον CEO της Huawei Τεχνολογίες Α.Ε., κ. Jacky Chen, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο “CEO Night” που διοργάνωσε το πρόγραμμα Invent ICT, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, με καλεσμένο τον CEO της Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. κ. Jacky Chen και με τη συμμετοχή περισσότερων από είκοσι ομάδων και συντελεστών του προγράμματος.

Τα «CEO Nights» είναι μία πρωτοβουλία της deep tech θερμοκοιτίδας Invent ICT και πραγματοποιούνται με στόχο τη διασύνδεση των ομάδων με σημαντικούς εκπρόσωπους μεγάλων εταιριών τεχνολογίας και την ανταλλαγή απόψεων για τις ανάγκες της αγοράς, αλλά και του οικοσυστήματος των startups.

Το πρόγραμμα Invent ICT υλοποιείται από τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΠΙΣΕΥ ΕΜΠ) και τους Industry Disruptors Game Changers (ID-GC), με τη στήριξη της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου εδώ.

Share this Post: