Δραστηριότητες

Συνέντευξη του Υπ. Διδάκτορα Γ. Σιώκα στον σταθμό “Μεσόγειος FM στο Κόκκινο-105,4” σχετικά με το 14ο Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας και την Οικονομία της Γνώσης

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 ο Υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΒΕΟ/ΕΜΠ Γ. Σιώκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αποχρώσεις” του σταθμού Μεσόγειος FM στο Κόκκινο-105,4 με θέμα το 14ο Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας και την Οικονομία της Γνώσης που θα διεξαχθεί στις 18-21 Ιουλίου 2019 στην Ερμούπολη Σύρου και διοργανώνεται από την ομάδα  INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας.

Το φετινό σεμινάριο έχει τίτλο “Ψηφιακός μετασχηματισμός, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και καινοτόμος επιχειρηματικότητα στην προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης” και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ, το Πρόγραμμα Επώασης Καινοτόμων Επιχειρηματικών Σχημάτων “Invent ICT”,  το Konrad Adenauer Stiftung και το Hellenic Blockchain Hub.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης συζητήθηκαν η θεματολογία και το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το οποίο διοργανώνεται με επιτυχία για 14η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη Σύρου.

Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη εδώ.

Social Media:

Η σελίδα του Infostrag στο Facebook

Η σελίδα της εκπομπής “Αποχρώσεις” στο Facebook

Share this Post: