Ανακοινώσεις

Ο καθηγητής ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου για 2ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας

Ο καθηγητής ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου είναι μέλος του 16μελές Επιστημονικού Συμβουλίου που έχει οριστεί με ευθύνη του ΣΕΒ και με τη σύμφωνη γνώμη της Eurobank EFG.

Οι αρμοδιότητες του Επιστημονικού Συμβουλίου είναι ο συντονισμός του έργου και της διαδικασίας αξιολόγησης των υποβληθεισών υποψηφιοτήτων.

Ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το διαγωνισμό εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας«Η Ελλάδα Καινοτομεί!» ο οποίος λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Στόχος είναι την ενθάρρυνση της έρευνας και παραγωγής καινοτομίας ως βασική φιλοσοφία για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας.

Αναλυτικά στόχοι του Διαγωνισμού είναι:

  • η ανάδειξη προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας καθώς και προϊόντων ή υπηρεσιών που καινοτομούν και ενισχύουν την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας
  • η σύνδεση των προϊόντων αυτών με την παραγωγή και την επιχειρηματικότητα.
  • η επιβράβευση υποψηφιοτήτων που προέρχονται από ερευνητές, ερευνητικές ομάδες, επιχειρήσεις και ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η προκύρηξη είναι εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στον ιστότοπο του διαγωνισμού http://www.kainotomeis.gr/

Share this Post: