Δραστηριότητες

3o Ετήσιο Συνέδριο για τις “Eξυπνες πόλεις” και τους “Ψηφιακούς Πολίτες”, “Think Sm@rt: Οι Ελληνικές Πόλεις μπρστά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό” – 6-7 Ιουνίου 2018

Την Τετάρτη 06 Μαΐου στις 09:00 πμ  θα ξεκινήσει το 3o Ετήσιο Συνέδριο για τις “Eξυπνες πόλεις” και τους “Ψηφιακούς Πολίτες”,  “Think Sm@rt: Οι Ελληνικές Πόλεις μπρστά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic και θα διαρκέσει δύο ημέρες.

Το διήμερο Συνέδριο-Έκθεση «Sm@rt Cities – Digit@l Citizens» αποτελείται από συνεκτικές και αποδοτικές πλατφόρμες παρουσίασης και ανάδειξης των μέσων εκείνων για να τον σχεδιασμό και δημιουργία της Ελληνικής «Έξυπνης Πόλης». Μέσα σε ένα πυκνό και αποδοτικό διήμερο, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρουσιάσουν, να ενημερωθούν και να μοιραστούν, εμπειρίες, τεχνογνωσία, απόψεις, προτάσεις αλλά και καλές πρακτικές για τις Ελληνικές «Έξυπνες Πόλεις».

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Υποψήφιος Διδάκτορας του ΕΒΕΟ κ. Γεώργιος Σιώκας, ο οποίος θα παραθέσει ομιλία με τίτλο “Η μετάβαση στην «Ευφυή Πόλη»: προσδιοριστικοί παράγοντες, σύγχρονες τάσεις και καλές πρακτικές”.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share this Post: