Δραστηριότητες

“The Future of Business” – Τετάρτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 17:30 – 21:30 στην εσπερίδα που θα λάβει χώρα στον Πύργο Βιβλίων, στο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τίτλο “The Future of Business”. Η εκδήλωση οργανώνεται από το AthensMBA Alumni, το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του ΕΜΠ (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ) με την υποστήριξη του ΟΠΑ.

Ως προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Dr Evaristo Fernando Doria, Senior Lecturer στο Institute of International Business – J. Mark Robinson College of Business του Georgia State University των ΗΠΑ, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα δώσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη διάρκειας μίας ώρας για το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Ο Dr Evaristo F. Doria, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους experts σε θέματα διεθνούς επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικής στρατηγικής παγκοσμίως. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων σημαντικών ομιλητών, θα τοποθετηθεί ο Κος Ευάγγελος Γκιζελής (Industry 4.0 Entrepreneur).

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένης χωρητικότητας (θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας).

Οι δηλώσεις συμμετοχής (RSVP) ξεκινούν από την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ολοκληρώνονται την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 αποκλειστικά στο: https://www.eventora.com/el/Events/future-business-1st-athensmba–2

Σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές και αποφοίτους του ΔΠΜΣ AthensMBA ΕΜΠ-ΟΠΑ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε εδώ:  http://athensmba.blogspot.com/

Πληροφορίες για την εκδήλωση στο e-mail: fob.athens@gmail.com

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε μορφή pdf: program_final

Share this Post: